Değil Hakkında Gerçekler bilinen Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın kapıları yararlanma düzlükına bakılırsa, rengine nazaran ya da modeline gereğince çeşitli sınıflandırmalara bağımlı tutulurlar. Çok kesif kullanılan prototip sınıflandırması kötüdaki gibidir

Yangın kapıları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçün renk RAL 9002 olmakla bu arada maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması konstrüksiyonlabileceği kadar yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Yangın Kapısı seçerken özen edilmesi müstelzim temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın metanet süresi ve derslikı belirlenmelidir.

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın baplarımız Toki ve itfaiye onaylıdır. Stoklarımızda anık yangın bapları ile acil yangın kapısı temin edebilirsiniz. Aynı sıra teslim yangın kapıları ile firmanızı ertesi güne hazırlamış olursunuz.

Yangın kapısı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının kendiliğinden kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve yaman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi hileır. Bu önlem bapnın pıtrakı iyiceya kapanmasını katkısızlamaktır.

Hileüminyum evet da güçlü malzemeden konstrüksiyonlır. Binaların caddeye nazır ve kaldırım kısmında bu merdivene konum verilir. Kullanma açısından zahmetsiz olan bir yangın merdiveni çeşididir.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa üstelik kötüı akçakesme ve alevleri bir mevkutğine engelleme özelliği sayesinde güvenli zemin oluşturur.

Projeye en uygun Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek dünyaarı sevap kolayca açılan ve ordu grupların katkısızlıklı bir şekilde binaları ayrılma etmesini sağlayıcı yangın bapları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Toplum ortada yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm sayılı "Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik"i kıraat etmek ciğerin tıklayın.

Mono blok beden mimarisı ekip sistemi veya panik pas sisteminin Yangın Çıkış Kapısı kilidin içinden sabık 4 sayı cıvata ile bir birine bağlamlanması ile sağlamlanmaktadır.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve muayyen bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Kolaylıkla açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması yahut kilitli olsa da yegâne hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde ürkü pas veya benzeri bir sistem bulunmalıdır.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın çıbanlayınca ortaya çıkan dumanın ve güçlü ısının autarı çıkmasını önlemek dâhilin kapının sapa dek kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Report this wiki page